Vic Llançà 2.013

Vic Llançà 2.013
Vic Llançà 2.013

lunes, 18 de abril de 2011

Cronica Salida 17/04/2011 (Mollet-Gallifa2)‏ By Betu

Hola companys,

Ahir vam fer una sortida interessant l’amic Akeen i un servidor, com a preparació, ja que queden ja pocs dies per la Trans Catalunya, que tots esperem amb els braços ben oberts.
De les rutes que vaig passar-vos a tots com a possibles a realitzar com a entrenament, vam fer la Mollet-Gallifa 2.
El track comença i acaba a Mollet, llavors a través de diverses urbanitzacions arriva a Sant Feliu de Codines, on es creua el poble i ja ens endinsem al bosc i no el deixem gairebé fins que arribem a Sentmenat, habent passat prèviament per Guanta. Llavors ja no hi ha gaire més història, ja que de Sentmenat anem cap a Palau i llavors cap a Mollet passant per Gallecs.
La ruta discorre la pràctica totalitat per camins amples a excepció d’uns 2 Km. que passa per un tram asfaltat amb molt poc trànsit.
La distància total és d’uns 66 Km. amb un desnivell positiu acumulat d’uns 1365 m.
Es pot considerar una ruta mitjanament dura però que es fa bastant de pressa, ja que vam tardar 5 hores, fins i tot parant uns 30 minuts a esmorzar.
La ruta passa per paratges molt bonics on es poden veure una sèrie de cingleres semblants als Cingles de Bertí però aquestes estan plenes de forats, degut al tipus de material de la roca, on aprofiten per fer-hi el niu diferents espècies d’ocells.Hi ha un moment del recorregut que el paisatge canvia de sobte on desapareixen els arbres i només hi ha matolls com a única vegetació. En aquest indret fa uns anys hi van haver uns incendis molt importants.
L’anècdota de la jornada va ser quan el track passava a través d’una finca que estava tancada on hi havia un rètol que posava “Cavalls pasturant”, llavors davant de l’etern dubte de passar o no, vam decidir obrir la porta i continuar. De sobte darrera d’un turonet hi havia una casa on l’amo se’ns va acostar i ja pensàvem que ens cauria una bronca, però no va ser així, només ens va preguntar si haviem tancat la porta ja que si no s’escaparien els cavalls. Llavors li vam preguntar si podiem passar i ens va dir que cap problema però que ens trobariem cavalls pasturant lliurement i efectivament en vam veure una mitja dotzena, per cert preciosos.

Doncs bé companys ja us he fet cinc cèntims de la sortida.
Una abraçada a tots !!!!  

2 comentarios:

Presi dijo...

Muy buena salida, esa hay que repetirla, ademas os hizo un dia muy bueno y seguro que lo de los caballos fue sin duda de aquellas cosas que te quedan en el recuerdo.

Lo mejor de todo la cara de felicidad que se os ve a los disfrutando de los paisajes ;-)
Un abrazo,
Juanma

juanmaiden dijo...

habeis dividido las fuerzas el presi en su camping y vosotros por mollet,seguir dando caña que la transpir esta a la vuelta de la esquina.
un abrazo campeones